Tárgyi Eszköz nyilvántartó
Egyedi szofver Business Central

Rendszer Leírása

Partnerünknél a Business Central vállalatirányítási rendszer mellett fut egy kiegészítő rendszer is, mely ASP.NET Core keretrendszerrel készült. A rendszer elsősorban desktopra lett tervezve, de egyes felületek tabletre is optimalizálva lettek, hogy a felhasználók hatékonyan kezelhessék az egyes feladatokat, ilyen például a tárgyi eszköz nyilvántartó modul is.

Tárgyi Eszköz nyilvántartó modul főbb tulajdonságai

Az eszköz nyilvántartó modul hatékonyan támogatja a vállalatot a tárgyi eszközök rendszerezésében és nyilvántartásában. Az életút nyomon követése és a bizonylatok automatikus generálása átlátható eszközmozgásokat biztosít. A selejtezési és szervízfolyamatok kezelésével a rendszer hatékonyan segíti a mindennapi működést és az eszközök optimális kezelését.

Új eszközök rögzítése

Managerek könnyen rögzíthetik a cég összes tárgyi eszközét kategóriákba sorolva.

Kategóriák és tulajdonságok

Az eszközkategóriáknál lehetőség van arra, hogy kategóriánként külön tulajdonságokat határozzunk meg, mint például ha létrehozunk egy SIM kártya kategóriát, akkor ott érdemes lehet egy PIN Kód mező létrehozása, ami például egy szabad szöveges mező és beállíthatjuk azt is, hogy az új mező kitöltése kötelező-e vagy sem.

Életút nyomon követése

A rendszer követi az eszközök életútját, beleértve a dolgozóhoz vagy beszállítóhoz történő hozzárendelést, selejtezést, javítást,...

Bizonylatok generálása

Automatikus bizonylatgenerálás eszközmozgásokhoz, melyek tablet segítségével szignózhatóak. Az elkészült dokumentumokat a szükséges résztvevőknek emailben továbbítja.

Feladatok automatikus létrehozása

A rendszer szerepkörökkel ellátott, ezáltal például ha egy eszköz mozgása rögzítve lett a rendszerben annak a dolgozónak, akinek ezt fizikailag végre kell hajtania, annak létrehoz egy elvégzendő feladatot.

Jogosultsági rendszer

Fejlett jogosultsági rendszer biztosítja az információkhoz való korlátozott hozzáférést, ezáltal minden dolgozó csak azokat az eszközöket látja, amikkel neki feladata van.

Selejtezés és szervízfolyamatok

Lehetőség van selejtezésre, szervízfolyamatok rögzítésére a rendszerben.

Egyedi szoftver Business Central - 1
Egyedi szoftver Business Central - 2
Egyedi szoftver Business Central - 3
Egyedi szoftver Business Central - 4
Egyedi szoftver Business Central - 5
Egyedi szoftver Business Central - 6

Technológiák

  • C#
  • ASP .Net Core 3.1
  • Telerik Kendo Ui
  • HTML 5
  • CSS 3 + Bootstrap 4.5
  • MsSQL
  • EnityFramework Core

;