B2B Webshop Business Central Integrációval
B2B webshop

Rendszer Leírása

A B2B webshopunkat a legmodernebb technológiák felhasználásával ASP.NET Core keretrendszer segítségével hoztuk létre. Az oldal a törzsadatait Business Central-ból kapja és a leadott rendeléseket is oda küldi el. Ezt követően a rendelés további státusz változásait a rendszerek szinkronizálják egymással.

Főbb Funkciói

Szoros integráció a Business Central-lal

Rendszerünk szorosan integrált a Business Central vállalatirányítási rendszerrel, a két rendszer között API kommunikáció lett megvalósítva. A terméktörzs, árak és képek automatikusan frissülnek a Business Central-ból, így mindig naprakész információkat kínálunk a Webshop-on a vevőik számára.

Biztonságos fizetés PayPal integrációval

A fizetéseket biztonságossá tesszük a PayPal integráció segítségével. Ez egy gyors és megbízható fizetési megoldás, amely zavartalan és biztonságos vásárlási élményt nyújt a vásárlóknak.

Értesítések a rendelés státuszváltozásairól

Automatikus e-mail értesítéseink folyamatosan tájékoztatják a partnereket a rendeléseik állapotváltozásairól. Ez segíti a vásárlókat és az üzleteket abban, hogy mindig naprakészek legyenek a rendeléseikkel kapcsolatos információkban.

Kedvencek kezelése

A webshop kívánságlista funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák és tárolják azokat a termékeket, amelyeket gyakran rendelnek vagy később vásárolni szeretnének.

Készletkezelés

A készlet megjelenítés funkciója lehetővé teszi a webshop látogatói számára, hogy valós idejű információkat kapjanak a termékek elérhetőségéről és készletszintjéről. Az adatok automatikusan frissülnek, mivel a webshop a háttérben egy BC (Business Central) fut. Ezáltal a vásárlók mindig naprakész információkat kapnak a készletről. Abban az esetben, ha egy termék nincs készleten a vásárlónak lehetősége van a vásárlási szándékát jelezni a rendszeren keresztül.

A B2B webshopunk kényelmes és hatékony eszköz lett partnerünk számára. Azok az ügyfeleik, akik korábban Excel-ekkel bajlódtak a rendelések leadásakor, most zavartalanul tudják kezelni megrendelésiket.

Egyedi B2B webshop
Egyedi B2B webshop
Egyedi B2B webshop
Egyedi B2B webshop
Egyedi B2B webshop
Egyedi B2B webshop

Technológiák

  • C#
  • ASP .Net Core
  • .Net 7
  • Business Central
  • HTML 5+ CSS 3
  • MsSQL
  • EnityFramework Core

;