NFT Marketplace
NFT Shop fejlesztés

Rendszer Leírása

Egy ügyfelünk számára készítettünk egy NFT Marketplace-t, amin nem csak kereskedni lehetett az egyedi NFT-kkel, hanem készíteni is azokat. Az elkészült NFT-k értékesítésére is lehetőség volt a felületen.

A projekt célja, hogy egy meglévő telefonos játékban használt "item"-ek vásárlását blockchain alapon tette lehetővé a felhasználók számára. Az egyedi NFT-k pedig biztosították a vásárlók számára a saját, exkluzív digitális eszközök birtoklásának élményét.

Főbb Funkciói

A projekt teljeskörű fejlesztése ASP.NET Core technológián alapult. Ez biztosította a rugalmasságot és a skálázhatóságot a marketplace kialakításához.

NFT készítés - CandyMachineV2

Az egyedi NFT-k létrehozásához CandyMachineV2 technológiát használtunk. Ez biztosította a gyors és biztonságos NFT generálást a projekt számára.

Adattárolás - Solana Blockchain

A projekt Solana Blockchain-en tárolta az adatokat, biztosítva a decentralizált és biztonságos NFT kezelést a vásárlók számára.

Vásárlás - Phantom Wallet

A vásárlók a Phantom Wallet segítségével tárolhatták és kezelhették NFT-jeiket, valamint végezhették el tranzakcióikat a Marketplace-en.

NFT Shop fejlesztés - 1
NFT Shop fejlesztés - 2
NFT Shop fejlesztés - 3
NFT Shop fejlesztés - 4
NFT Shop fejlesztés - 5
NFT Shop fejlesztés - 6
NFT Shop fejlesztés - 7
NFT Shop fejlesztés - 8
NFT Shop fejlesztés - 9

Technológiák

  • C#
  • ASP .Net Core
  • Solana Blockchain
  • HTML 5+ CSS 3
  • CandyMachine
  • Phantome Wallet

;