Telefonos - Raktárkezelő - BC Extension
Mobil alkalmazás

Rendszer leírása

A program egy platformfüggetlen raktározást segítő mobil alkalmazás, ami Blazor technológiával lett fejlesztve. Az alkalmazás célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a Business Centralban létrehozott raktári mozgások egyszerű és hatékony végrehajtását a mobiltelefonjukról.

Főbb funkciói

Az alkalmazás a mobil raktárkezelés hatékony és könnyen kezelhető eszközévé válik, segítve partnerünket a raktározási folyamatok optimalizálásában és a logisztikai feladatok könnyed kezelésében.

Raktári mozgások kezelése

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző raktári mozgásokat hajtsanak végre, mint például: kiszedés, eltárolás, áttárolás és leltározás. Ezek a funkciók lehetővé teszik a raktári folyamatok hatékony kezelését és nyomonkövetését.

Platformfüggetlen megközelítés

Blazor technológiával fejlesztve az alkalmazás platformfüggetlen, ami azt jelenti, hogy a felhasználók bármilyen operációs rendszerrel rendelkező mobil eszközről használhatják (például Android, iOS, Windows).

Vonalkódolvasó integráció

Az alkalmazás könnyen használható a telefon kamerájának képével, amely vonalkódolvasóként funkcionál, ezzel jelentősen felgyorsítja és pontossá teszi a raktári mozgások végrehajtását. A vonalkódolvasó funkcionalitás megkönnyíti az adatok rögzítését és az azonosítását.

Business Central integráció

Az alkalmazás teljesmértékben integrált a Business Central rendszerrel, biztosítva az adatok integritását és konzisztenciáját. Ez lehetővé teszi a valós idejű információ átadást a mobil alkalmazás és a vállalati rendszer között.

Feladatok dedi­kálhatósága

Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználókhoz dedikált feladatokat rendeljenek, optimalizálva ezzel a munkafolyamatokat és növelve a hatékonyságot.

Mobil alkalmazás fejlesztés - 1
Mobil alkalmazás fejlesztés - 2
Mobil alkalmazás fejlesztés - 3
Mobil alkalmazás fejlesztés - 4
Mobil alkalmazás fejlesztés - 5
Mobil alkalmazás fejlesztés - 6

Technológiák

  • C#
  • Blazor
  • Business Central
  • HTML 5
  • CSS 3 + Bootstrap 4.5

;