Egyedi Raktárkezelő rendszer WordPress Integrációval
Egyedi Raktárkezelő rendszer

Rendszer Leírása

A program ASP .Net alapon írodott és szorosan integrált a WordPress WooCommerce webshop rendszerrel. Az alkalmazás egy átfogó megoldást kínál a raktár hatékony kezelésére és a webshop rendeléseinek gyors teljesítésére.

Főbb Funkciói

Rendelések kezelése

A Raktárkezelőben megjelennek a WooCommerce webshop rendelései, és lehetőség van azokat egyszerűen összekészíteni a raktár készletéből. Ezáltal a rendszer hatékonyan segíti a rendelések gyors és pontos teljesítését. A szedés vonalkód olvasók segítségével történik.

Leltározás és áttárolás

A rendszer lehetőséget nyújt a leltározásra és az áttárolásra. Ez segíti a raktári készlet pontos nyilvántartását és a termékek gyors és hatékony kezelését.

Webshop-on kívüli értékesítés

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a termékek értékesítésére a webshop-on kívül is. Így könnyedén kezelheti a különböző értékesítési csatornákat, miközben a raktár készlete mindig naprakész marad.

Vonalkódolvasóval gyors munkamenet

A rendszer vonalkódolvasóval működik, ezáltal jelentősen felgyorsítva a rendelések és termékek kezelését. A hibamentes és hatékony munkamenet segít a raktár teljesítményének optimalizálásában.

Selejtezés

A raktári alkalmazás selejtezési folyamata magába foglalja a készletből kivont vagy érvénytelenné vált termékek kezelését. A folyamat kezdetén a raktárkezelő az alkalmazásban kijelöli a selejtezésre szánt termékeket, azaz azokat, amelyek például lejártak, sérültek vagy már nem használhatók. Az alkalmazás lehetőséget biztosít a selejtezés okainak rögzítésére. A folyamat végén jegyzőkönyvet készít a rendszer.

Egyedi Raktárkezelő rendszer - Programozás 1
Egyedi Raktárkezelő rendszer - Programozás 2
Egyedi Raktárkezelő rendszer - Programozás 3
Egyedi Raktárkezelő rendszer - Programozás 4

Technológiák

  • C#
  • ASP .Net Core 3
  • Telerik Kendo Ui
  • HTML 5
  • CSS 3 + Bootstrap 4.5 + AdminLTE
  • MySQL
  • Dapper
  • WordPress

;