Microsoft Business Central - Modulfejlesztés
Egyedi ERP Rendszer

Microsoft Business Central

A Microsoft Business Central egy átfogó vállalatirányítási megoldás, amely kis- és középvállalatok számára készült, integrálva pénzügyi, operációs, értékesítési és szolgáltatási funkciókat. Az alkalmazás felhőalapú, így biztosítja az adatok biztonságát és könnyű hozzáférhetőségét bárhol, bármikor. A Business Central moduláris felépítése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy testreszabják a rendszert saját üzleti folyamataikhoz, így növelve hatékonyságukat és növekedési képességüket.

Business Central fejlesztés

Egyedi modul fejlesztés

Megrendelőink számára számos olyan Business Central Extension-t (bővítményt) készítettünk mellyel képesek az alapműködésen túl egyéb folyamataikat is a vállalatirányítási rendszerben kezelni. Ezek a kiegészítések lehetnek egész kicsi módosítások, mint például egy termék kartonra egy új mező (tulajdonság) felhelyezése. Vagy akár egészen nagyok is mint például, hogy egy mobiltelefonos alkalmazással segítettük egy partnerünk raktározási folyamatait, mely QR kódokat használva nagy mértékben gyorsítja a műveletet és ez által modul által pontosabbak is folyamatok elvégzése, hiszen a hibázási lehetőség minimalizálva lett.

Business Central fejlesztés

Új riportok készítése

Sokszor találkozunk azzal, hogy az alaprendszer általkészített riportok/nyomtatvány nem tejesen néz ki úgy ahogy a felhasználó azt szeretné. Esetleg hiányzik róla egy olyan adat, amit a Business Central alapból nem helyez rá vagy nem oda, ahova a megrendelő elképzelte ilyen esteben is tudunk segíteni. Új riport képek fejlesztésével, vagy a meglévő nyomtatvány módosításával.

Business Central fejlesztés

Kapcsolat külső alkalmazásokhoz

A Business Central számos lehetőséget nyújt arra, hogy külső alkalmazásokhoz/API-khoz kapcsolódjon. Ezek kialakításában tudunk segíteni legyenek ezek pl. Sale rendszerek, különböző EDI-ok, WebShop integrációk, esetleg 2 Business Central közötti kapcsolat kiépítése.

Business Central fejlesztés

Kapcsolódó Referenciánkból néhány

;